Persondatapolitik

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personlige oplysninger på www.cocoonecoliving.com er Cocoon Company ApS, Vestervang 6, 8882 Faarvang CVR 33599994.

Cocoon Company indsamler og behandler dine persondata, når du fortager følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback.

Ved køb

Dine almindelige kontaktoplysninger, som navn, adresse telefonnummer og e-mail, indhenter vi for at kunne levere din ordre. Din e-mailadresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse og en leveringsbekræftelse, samt for at kunne booke fragt ved GLS og fragtmand.

Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Ved markedsføring

Hvis du har givet samtykke til at modtage markedsføring fra Cocoon Company, som eksempelvis nyhedsbreve via e-mail behandler vi dit navn, e-mailadresse og din købshistorik til markedsføringsformål. Vi indhenter dit samtykke, når du registrerer dig som bruger eller i forbindelse med dit køb. Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke.

Dine oplysninger vil blive slettes senest 5 år efter du har modtaget din sidste købte vare.

Oplysninger afgivet på www.cocoonecoliving.com videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@cocoonecoliving.com