Organic Laundry

Sæbebær er et vegansk og 100% økologisk vaskemiddel, der kan bruges til alt fra tøjvask, opvask, rengøring, shampoo og barberskum – og så er de naturligvis biologisk nedbrydelige.

Cocoon uldbolde er naturlige tørrebolde til tørretumbleren, der reducerer tørretiden af vasketøjet i tørretumbleren ved hjælp af uldens stærke fugtabsorberende egenskaber.

Vores naturligt udvundne økologiske olier er rene naturlige olier, der kan tilsættes vasketøjet under vask istedet for skyllemiddel eller til tørrebolde under tørringen, fx merinould tørrebolde.

Natursvampes utrolige blødhed og mange porrer hjælper med at rense huden i dybden på en blød og naturlig måde, og vedligeholder en sund blodcirkulationen i huden i ansigt og på kroppen.

En pletfjerner blok fra Cocoon Company er et 100% vegansk naturprodukt, der både ekstrem effektiv men samtidig skånsom mod dit tøj og mod miljøet.

Vi har skrevet en guide til vask og vedligeholdelse af vores produkter, så du kan være sikker på at få den længste levetid ud af dit Cocoon Eco Living produkt, så du kan nyde det mest muligt.