Vores ønske om en grønnere verden

Idéen bag Cocoon Company startede med et ønske om en grønnere verden, en verden hvor alting ikke behøvede at være så kompliceret som vi nogle gange gør den til. Vi ledte efter en verden, hvor produkter ikke behøvede at være kemisk konstruerede for at være bedst. Vi ønskede en mere naturlig og bæredygtig tilgang til produkter, og mere fokus på økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed. Vores mission var derfor tydelig – vi skulle udvikle innovative økologiske sengeprodukter med fokus på en bæredygtig og social ansvarlig produktion, der sikrer kunden et naturligt allergivenligt, kemifrit og økologisk sovemiljø i verdensklasse.

Find et produkt der passer til dit behov

Vores vision

At yde et betydeligt bidrag til befolkningens brug af bæredygtige ressourcer, og derigennem forbedre menneskers helbred og sundhed og videre styrke klodens klima og miljø.

Vores mission

At Cocoon Company gennem nye og innovative forretningsmodeller samt ansvarsbevidst sourcing er i stand til at udvikle sundhedsfremmende og miljøbevidste produkter, der skaber resultater i verdensklasse.