Indsats til autostol med kapok – Lavet med omtanke for dit barn og miljøet 

Fordelene ved en kapok indsats til autostol

Cocoon indsatsen til auto stol har et vår af 100% økologisk certificeret bomuld og fyld af 100% naturlig og ubehandlet kapok. Kapok høstes fra kapoktræerne som vokser vildt og bliver hverken gødet eller sprøjtet med pesticider. Kapok er en fantastisk naturfiber, som har været anvendt i generationer på grund af naturfiberens gode temperaturregulerende og åndbare egenskaber.

Mange børn har det ofte for varmt i en auto stol, da de er polsteret med et syntetisk materiale, som ikke er særlig åndbart. En kapok indsats til autostolen sørger for at holde dit barn dejlig tempereret i autostolen, både sommer og vinter. Samtidig med at give dit barn ekstra komfort i autostolen, så beskytter indsatsen også autostolen mod slitage. Indsatsen er nem at tage af og rengøre.

Kapok – hvad er det?

Kapok er silkebløde naturfibre, som stammer fra frøkapslen på kapoktræet Ceiba pentranda. Træerne vokser vildt i de tropiske regnskove i det sydlige og centrale Amerika, Indien og i den vestlige del af Afrika. Mange steder anses træet for værende helligt på grund af dets majestætiske højde på op mod 70 meter. Faktisk er der et sagn, som fortæller, at Mayaerne mente, at det hellige træ voksede op i himlen til guderne. Guderne havde derfor puttet torne på forneden af træet for at forhindre folket i at kravle op til dem i himlen.

Kapok er en organisk cellulosebaseret fiber, som der om sine små hulrum har et tyndt lag voks, der gør fiberen vandafvisende. Kapokfiberens mange små hulrum udgør 80% af fiberens struktur, og er med til at gøre kapokfiberen utrolig åndbar og varmeregulerende..