Handelsbetingelser

Gældende fra den 1. august 2018
www.cocoonecoliving.com er ejet af Cocoon Company ApS

Cocoon Company ApS
Vestervang 6
8882 Faarvang
Danmark
CVR: 33599994

PRISER

Alle priser er incl. 25% moms og i danske kroner. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

LEVERING & FRAGT

Normalt har du varerne indenfor 1-3 hverdage. Der kan være tilfælde, hvor der må påregnes lidt længere leveringstid og vi gør opmærksom på at vi ikke sender i weekenden og på helligdage.
Ved ekspeditioner til Danmark beregnes porto efter bestillingsbeløb.
Levering til GLS pakkeshop i Danmark koster DKK 35,- og der er FRI FRAGT på alle ordrer over DKK 450 (møbler er undtaget).

GLS levering med omdeling (privatlevering) – DKK 59,-

Ved levering med omdeling skal du skrive i feltet ‘besked’ til fragtmanden, hvor pakken må stilles. Såfremt ingen er hjemme ved leveringen tages pakken med igen og vil blive leveret til en GLS pakkeshop.

Levering i Danmark – GLS leverer kun på hverdage, hvilket vil sige at ordrer lavet om fredagen først vil blive leveret den efterfølgende mandag.

Ikke afhentet pakke:
Har du ikke afhentet din pakke i pakkeshoppen i den givne tidsfrist som er 10 hverdage, bliver pakken returneret til Cocoon Company ApS. Herefter forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr svarende til vores faktiske udgifter for at sende pakken til dig på ny. Ønsket ordren annulleret vil der blive fratrukket et gebyr på DKK 35,- svarende til det beløb det koster os at modtage en uafhentet pakke retur i DK.
Har du angivet forkert navn eller adresse og pakken kommer retur pga. dette, forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr svarende til vores faktiske udgifter for at sende pakken til dig på ny som er DKK 35,-

Levering med fragtmand – bruges til større ting som f.eks. Møbler. Cocoon børnemøbler kan kun leveres med fragtmand og inkluderer ikke indbæring eller opbæring. Det er vigtigt at du tydeligt skriver i beskeden til fragtmanden hvor han må aflæsse fragten samt et telefonnummer, hvorpå han kan ringe 1 time før han er fremme ved adressen. Der skal være nogen til at tage mod varen eller der skal på forhånd være skrevet hvor pakken på kundens eget ansvar må afsættes. Skal ordren gensendes vil der komme endnu et fragtgebyr på forsendelsen, dog maksimum DKK 550,-. Fragtgebyret for levering af børnemøbler i Danmark er DKK 125,- og derfor er fri-fragt grænsen ikke gældende for ordrer indeholdende møbler.

Fragtskader: Når pakken ankommer er det vigtigt at du INDEN du kvitterer for modtagelsen, undersøger om emballagen og evt. varen er beskadiget. Hvis den er det, skal du gøre indsigelser og på din kvittering angive hvad der er galt. Eksempelvis: Venstre hjørne beskadiget eller lignende. Hvis du undlader dette, kan transportselskabet frasige sig ethvert ansvar for transportskaden. Du skal straks give os besked ved skade til os, senest indenfor 2 dage.
Tag gerne foto af emballagen inden på pakker varen ud, så er du sikker på at have dokumentation, hvis det skulle vise sig at varen er beskadiget.

KUNDESERVICE

Alle henvendelser skal sendes til info@cocoonecoliving.com
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 48 timer.

BETALINGSBETINGELSER

Følgende kort kan anvendes:
Visa, Master Card & American Express.

Du kan også betale med bankoverførsel, vær dog opmærksom på at bankoverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen, og at dine varer først bliver afsendt når betalingen er registreret i vores bank. Såfremt betalingen ikke er modtaget indenfor en uge slettes din ordre.

Ved bankoverførsel bedes du oplyse dit ordrenummer:

Reg.Nr: 8491
Kontonummer: 4561733274
Bank: SPAR NORD
Kontoindehavers navn: Cocoon Company ApS.

PRISER

Priserne er dagspriser og der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer, samt tekniske fejl.

ORDREBEKRÆFTELSE

Du modtager automatisk en ordrebekræftelse/kvittering, når du har gennemført en handel.

FAKTURA

Du modtager automatisk en faktura via den oplyste mail når vi har behandlet og pakket din ordre.

BYTTERET – FORTRYDELSERET

Ved ombytning af produkt skal du selv betale porto frem til Cocoon Company. Vi sender dig herefter det nye produkt uden merudgift 1 gang. Med levering i pakkeshop.

Bytteretten ydes i 14 dage fra modtagelsen af varen. Husk pakken skal sendes direkte til Cocoon Company, Vestervang 6, 8882 Fårvang og ikke til afhentning på posthus eller i pakkeshop.

Bemærk: vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og vi kan ikke modtage pakker sendt med DAO.

Vær opmærksom på at du ikke må forringe varens værdi eller åbne den/tage den i brug. Hvis emballagen er brudt, manglende eller ødelagt og hvor denne er en forudsætning for at kunne gensælge varen, kan varen ikke tages retur.

Bemærk at varer ikke må have lugt af udefrakommende dufte så som parfume eller røg.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder emballeringen på alle plejeprodukter.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Ved returneringen er det dig som hæfter for varen, hvis den forsvinder eller beskadiges i forbindelse med returforsendelsen.

Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig via din betalingskortudbyder. Tilbagebetalingen sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur. Forsendelsestillægget på eventuelle returvarer refunderes ikke.

REKLAMATIONER

Cocoon Company forbeholder sig ret til at afvise reklamationer, hvor afvigelserne i farver og størrelser er under 10%.

Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse, vold eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, kontakt venligst vores kundeservice på info@cocoonecoliving.com

OBS: Inden du sender en vare retur SKAL du kontakte Cocoon Company ApS, idet vi muligvis ikke behøver at få varen retur. Vi kan til tider nøjes med at se billede af skaden. Sendes varen retur uden aftale, afholder vi IKKE omkostningerne til returneringen.

KONTAKTOPLYSNINGER

Henvendelser der IKKE er relateret til kundeservice eller reklamationer, kan også sendes til Cocoon Eco Living på info@cocoonecoliving.com

PERSONDATAPOLITIK

Vi indhenter kun persondata i det omfang dette skulle være relevant for gennemførelse af din ordre. Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personlige oplysninger på www.cocoonecoliving.com er Cocoon Company ApS, Vestervang 6, 8882 Faarvang CVR 33599994.

Cocoon Eco Living indsamler og behandler dine persondata, når du fortager følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vore produkter
  • Opretter kundekonto
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback.

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har valgt at købe. Din emailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger vil blive slettes senest 5 år efter du har modtaget din vare.

Oplysninger afgivet på www.cocoonecoliving.com videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@cocoonecoliving.com.

SIKKERHED PÅ BETALINGER

Vores online butik arbejder med Stripe, betalingsservice. Vi har beskyttet data med SSL (secure soccet layer) kryptering. Dine kreditkortinformationer sendes fra Cocoon til Stripe via en krypteret linje, så Cocoon kan på ingen måde se, eller få adgang til dine kreditkortoplysninger, heller ikke i din konto som du kan oprette hos os. Denne del af transaktionen er administreret af en certificeret transaktionsassistent.